;

Cristi Brancu:”Mădălin Ionescu a plătit pentru toate lucrurile pe care le-a făcut”


Prezentatorul tv, Cristi Brancu a dezvăluit câteva informaţii la "Ştirea mondenă a zilei", de la Europa FM, despre suspendarea lui Mădălin Ionescu din grila Antenei 1, mai exact de la cârma emisiunii mondene "Acces Direct". Acesta a fost înlocuit de Simona Gherghe.

În opinia lu Brancu, Mădălin Ionescu a plătit pentru comportamentul său faţă de conducerea trustului, iar la acestea s-a adăugat şi scandalul amoros din jurul relaţiei dintre el şi Cristina Şişcanu.

"Simona Gherghe este o persoană îndrăgostită de lucruri foarte profunde şi foarte adevărate. E un om care cel mai probabil va schimba faţă emisiunii frivol mondene, cu audienţă, "Acces Direct". Mădălin Ionescu a plătit pentru toate lucrurile pe care le-a făcut, mai puţin viaţa lui personală, cât pentru modul în care el a reacţionat când conducerea postului i-a cerut să gestioneze situaţia prin care trecea. În anumite momente a refuzat să asculte trustul, lucru ce i-a adus schimbarea. Asta nu înseamnă că nu sunt şanse ca Mădălin Ionescu să rămână în trustul Intact. După părerea mea, Mădălin are destule oferte şi multe lucruri de făcut", a mărturisit Cristi Brancu.


sursa: Libertatea

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu


citeste si asta

Blog Widget by LinkWithin