;

Bianca, sexy-vampiriţa lui Bote


Bianca se va lupta pentru titlul “Cea mai sexy vampiriţă din lume”, concurs lansat de Bamboo Group şi susţinut de compania americană The Light Group. Invitaţia i-a fost adresată chiar de Bote, care o consideră pe Bianca una dintre cele mai frumoase femei din lume. Totodată, designerul le invită pe toate româncele frumoase, sexy, care au împlinit deja 21 ani să se înscrie la acest concurs, pe adresa de e-mail lasvegas@ bamboogroup.ro sau office@bamboogroup.ro, până pe 31 august.

Finala va avea loc la Las Vegas

Vor fi selectate 30 de tinere, iar în finala de la Las Vegas vor intra doar 13. “Câştigătoarea va avea contracte de până la 100.000 de dolari şi multe joburi în SUA, unde va fi promovat concursul. Româncele sunt foarte frumoase şi sunt convins că vor avea succes la publicul american, mai ales că din show vor fi transmise imagini pe televiziuni din State”, a declarat Cătălin, cel care se va ocupa de scenografie, de costume şi de regia show-ului. Blonda s-a arătat încântată de ofertă şi, chiar dacă relaţia cu Bote s-a mutat pe tărâmul profesiei, e fericită că va avea ocazia să lucreze din nou cu designerul. Mai mult, Bianca Drăguşanu spune că nu s-a logodit cu Adrian Cristea, fotbalistul de la Dinamo Bucureşti, şi că, deocamdată, este o fată liberă. Donald Trump şi Tyran Richard vor fi invitaţi

Marea finală a concursului “Cea mai sexy vampiriţă din lume” va avea loc pe 31 octombrie la Las Vegas (statul Nevada, SUA). Majoritatea filmărilor vor fi făcute în “Capitala mondială a jocurilor de noroc”, dar finalistele vor avea ocazia să călătorească, pentru a promova concursul organizat de Cătălin Botezatu, şi la New York, Los Angeles sau Atlantic City. Printre personalităţile care vor fi prezente la competiţie se numără: celebrul multimiliardar Donald Trump, tenismenul român Ilie Năstase, actriţa Nicole Stein, playmate-ul Tyran Richard şi multe alte vedete internaţionale.

sursa: Libertatea

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu


citeste si asta

Blog Widget by LinkWithin