;

Monica Columbeanu îi găteşte lui Iri momiţe de cocoş


Chiar dacă este soţie de miliardar, Monica Columbeanu încearcă să aibă grijă şi de familie.

În afara mâncărurilor tradiţionale care inundă casa Columbenilor de la Izvorani, Monica îşi răsfaţă soţul şi fiica cu diferite preparate sofisticate şi exotice.

Pe lângă spaghetele carbonara sau mititeii cu cartofi ţărăneşti, preferatele soţului şi ale fetiţei, Moni îi alintă pe cei dragi cu un adevărat regal gastronomic.

La propunerea revistei "Confidenţial" a învăţat să gătească toate felurile de "cohones", de la cocoş, la taur. Ea îl mulţumeşte acum pe Iri cu momiţe cu crutoane aromate cu ierburi, servite cu anghinare şi usturoi confiat.

Moni a fost iniţiată de bucătarul Joseph Hadad, sfătuitorul său în ale bucatelor, şi este de acum expertă şi în pregătirea desertului.


sursa: Click


0 comentarii:



Trimiteți un comentariu


citeste si asta

Blog Widget by LinkWithin