;

Inna îşi retuşează nasul în Photoshop


Cântăreaţa a publicat recent pe contul ei de Facebook un portret de-al său, în două variante, una originală şi una modificată în Photoshop. Ei bine, chiar dacă oricine s-ar mândri cu varianta neretuşată, Inna a simţit totuşi nevoia să "umble" un pic la luminozitate, făcând astfel ca părul să îi strălucească mai tare, pielea să-i fie mai bronzată şi fără aluniţe sau alte pete, ochii să fie mai conturaţi, iar apa în care se scaldă să fie mai albastră.

Aceste retuşuri n-au fost însă de ajuns, cântăreaţa visând să aibă un nas mai mic şi, de ce nu, o aluniţă proeminentă, în stilul celei pe care Marilyn Monroe o purta cu mândrie. Aşa se face că Innei i-au fost adăugate umbre în zona nasului, pentru a-l făcea să pară mai mic şi mai puţin borcănat.

Diferenţele dintre cele două fotografii nu sunt majore, însă Inna i-a întrebat totuşi pe fanii ei de pa Facebook care dintre variente li se pare mai bună. Chiar dacă a primit aproape 2.000 de răspunsuri, părerile sunt totuşi împărţite. Vouă care vi se pare mai bună?


sursa: CANCAN

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu


citeste si asta

Blog Widget by LinkWithin