;

Mama lui Dragoş Dolănescu este gata de proces

Margherita Valenciano, mama lui Dragoş Dolănescu, a venit ieri din Costa Rica pentru a-şi susţine fiul in demersul pe care acesta l-a intreprins pe calea justiţiei pentru a obţine jumătate din averea tatălui său, Ion Dolănescu. Nemulţumit de faptul că fratele său mai mare, Ionuţ, a încercat să-l tragă pe sfoară, Dragoş Dolănescu a deschis proces în luna aprilie pentru succesiunea averii.
Dragoş Dolănescu şi-a luat mama de la Aeroportul Otopeni. Ea a venit din Costa Rica să-şi susţină fiul la procesul împotriva fratelui său, Ionuţ

Azi merge la judecată


Margherita Valenciano a aterizat pe Aeroportul Otopeni ieri dimineaţă. Ea a sosit în România special pentru a-şi susţine fiul, pe Dragoş Dolănescu, la procesul de succesiune care va avea loc azi, la Judecătoria sectorului 2. Din cauza protestului magistraţilor, e posibil ca procesul să fie amânat, iar Margherita să fi venit degeaba. Scandalul dintre cei doi fraţi a căpătat proporţii, săptămâna trecută, când s-au întrecut în declaraţii incendiare pe mai multe posturi de televiziune, aducând dovezi peste dovezi unul împotriva celuilalt.

Tot ieri, Margherita a fost să aprindă o lumânare la mormântul lui Ion Dolănescu, omul alături de care a trăit o poveste de dragoste în anii ’70. Mama lui Dragoş susţine că s-a despărţit de regretatul artist din pricina regimului comunist, care interzicea unui cetăţean român să aibă vreo relaţie cu un străin, dar Dolănescu a recunoscut, totuşi, copilul costaricancei cu care s-a iubit.

sursa: Libertate

0 comentarii:



Trimiteți un comentariu


citeste si asta

Blog Widget by LinkWithin